Oisterwijkse hengelsportvereniging

"De Sportvissers"

Actualiteiten

Bericht van het bestuur

Beste leden van de O.H.V. de Sportvissers-Oisterwijk.

2020 Loopt op zijn einde en vele van jullie hebben via automatische incasso de contributie voor 2021 alweer betaald. De rest heeft inmiddels de acceptiro in de bus gehad. Kortom de eerste stap naar het nieuwe seizoen is alweer gezet.
2020 Was nou niet bepaald een jaar waar we op termijn met veel plezier aan terug zullen denken. De coronapandemie trok en trekt nog steeds een zware wissel op ons dagelijks leven. Niet alleen economisch maar zeker ook persoonlijk. De dingen die we sinds jaar en dag normaal vonden werden ineens niet meer normaal. Anderhalve meter afstand, mondkapjes en nog veel meer beperkingen vielen ons dit jaar ten deel.
Ook als vereniging ontkwamen we niet aan het nemen van maatregelen. Verschillende wedstrijden werden afgelast en ook de jaarlijkse prijsuitreikingsavond kon geen doorgang vinden. De ledenvergadering, zoals die gepland stond voor 20 maart 2020, werd tot nader order uitgestelde en ook de twee daarop volgende pogingen die gepland stonden voor respectievelijk april en oktober konden niet doorgaan.
Aangezien we nog steeds in een gedeeltelijk lockdown zitten hebben we als bestuur besloten om dit jaar geen algemene ledenvergadering te houden hoewel we daar statutair wel toe verplicht zijn.

Teneinde onze leden toch op de hoogte te houden van wat er binnen onze vereniging speelt en heeft gespreeld gaan we de diverse verslagen over 2019 op onze website publiceren. Dat wil zeggen het bestuurlijke jaarverslag en het verslag van de concourscommissie over 2019.
Nu kunnen we ons voorstellen dat er leden zijn die specifieke vragen hebben die normaal tijdens de ledenvergadering gesteld kunnen worden. Daar is het volgende op gevonden.

Vragen over concoursen kunnen per email gesteld worden aan Gerrit-Jan de Ruiter op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Financiële vragen of het opvragen van de financiële stukken bij Guus v.d. Dries op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle overige vragen over bestuurlijke aangelegenheden bij de voorzitter (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de secretaris (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het bestuur is zich bewust van het feit dat dit niet de ideale situatie is maar gegeven de omstandigheden hebben we geen andere keuze.

De ledenvergadering voor 2021 staat gepland voor vrijdag 19 maart. Het bestuur zal dan niet alleen de begroting voor 2022 presenteren maar ook nog even de begroting voor 2021 behandelen. Uiteraard zullen alle financiële stukken dan ook ter inzage liggen.

Tot die tijd blijf allemaal gezond en tot volgend jaar.

Jos Schilders
Voorzitter O.H.V. de Sportvissers


Voor notulen ledenvergadering en bestuurlijk jaarverslag 2019: klik hier
Voor jaarverslag concourscommissie 2019: klik hier