Oisterwijkse hengelsportvereniging

"De Sportvissers"

Actualiteiten

Bewondering, trots en teleurstelling

Toch wel een beetje vreemd om 3 woorden in een artikeltitel te vermelden die een verschillende gevoelswaarde hebben, maar waar staat het voor?

 

BEWONDERING

bestaat voor de Nederlandse ploeg die in het weekeinde van 13 en 14 sepember 2014 erin slaagde om in Kroatië wereldkampioen zoetwatervissen te worden. Dit gebeurde onder omstandigheden die niets te maken hebben met de Nederlandse visserij zoals wij dit gewend zijn. Voor een uitgebreid verslag van dit wereldkampioenschap wordt naar de website van Sportvisserij Nederland verwezen.

wk-ploeg

Op deze site staan ook verschillende youtube-filmpjes die een indruk van de omstandigheden en de wedstrijd geven.

De Sportvissers feliciteren de ploegleden en coaches van harte met dit prachtige resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

TROTS

 

WK-beker1
zijn we wel een beetje dat één van de begeleidende coaches ons lid en voormalig bestuurslid Stefan Verhoeven is. De foto van de wk-beker is bij Stefan op de keukentafel gemaakt, daags voordat deze in een vitrinekast op het bondskantoor terecht gaat komen.

Stefan, welgemeende felicitaties met dit kampioenschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TELEURSTELLING

is toch er ook wel beetje over de wijze waarop en de mate waarin door de pers aandacht aan dit resultaat is besteed. Alleen het AD (bron: afdeling communicatie Sportvisserij Nederland) vond het de moeite waard om dit resultaat in de krant te vermelden.

 

terug vorige pagina